друкувати


Податківці Прикарпаття поділились новими методами роботи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-18 11:01:36
Про хід деклараційної кампанії на Прикарпатті та про пріоритетні напрямки роботи під час її проведення йшла мова на обласному семінарі-нараді, який відбувся нещодавно в ДПА в Івано-Франківській області. Особлива увага приділялась застосуванню нових методів, креативних підходів у проведенні масово-роз’яснювальної роботи під час цьогорічної деклараційної кампанії.

Головним завданням податківців наразі є забезпечення всіх належних умов в місцях подання і заповнення декларацій, в тому числі створення належних умов та забезпечення прийому декларацій у вихідні і святкові дні, а також при продовженому робочому дні у вечірній час, організація виїздів податківців у віддалені гірські населені пункти для надання консультацій та приймання декларацій – зазначила заступник голови ДПА в області Христина Будзяновська, повідомляє відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Івано-Франківській області.

В роботі семінару-наради взяли участь керівники підрозділів оподаткування фізичних осіб і масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян місцевих ДПІ. Податківці Прикарпаття поділилися досвідом та новими методами роботи під час деклараційної кампанії.

Обговорити на форумі