друкувати


В Україні буде проведений відбір на "Євробачення - 2010"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-17 06:47:02
В Україні буде проведений відбір на "Євробачення - 2010". Нагадаємо, згідно попереднього рішення було вирішено, що поїде обраний без конкурсу співак Василь Лазарович. Протягом дня журі, склад якого не повідомляється, має обрати з усіх 30 учасників, які пройдуть до другого туру. Їх імена стануть відомі у четвер увечері, нацвідбір стартує у четвер в "Савік Шустер Студії".

А в суботу 20-го березня в ході національного відбору глядачі за допомогою sms-повідомлень зможуть вирішити, хто з них гідний представляти країну в Осло, повідомляє ТСН.

Нагадаємо, раніше без відбіркового туру представником України на "Євробаченні - 2010" був відібраний співак Василь Лазарович. На конкурсі він мав заспівати композицію "I love you…".

У понеділок, 15 березня, заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман розповіла, що вже розпочато підготовку до проведення національного відбору.

До речі, вітчизняні виконавці вже почали подавати свої заявки на нацвідбір. Зокрема серед них співак El Кравчук та підопічний минулорічної учасниці "Євробачення" Анастасії Приходько Паша Лі.

Обговорити на форумі