друкувати


"Свобода" пропонує перейменувати столичну Ленінградську площу в площу Бандери

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-16 06:08:48
"Свобода" пропонує перейменувати столичну Ленінградську площу в площу Бандери. Про це повідомляє прес-служба політсили.

З 17 по 23 березня 2010 року Дніпровська районна організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" проведе збір підписів за перейменування Ленінградської площі в площу імені Степана Бандери, повідомляє Газета.ua.

Згадана площа отримала свою нинішню назву в 1958 році.

У той же час, як повідомив генеральний директор комунальної корпорації Київавтодор Георгій Глинський, Київська міська державна адміністрація відклала реконструкцію транспортної розв'язки на Ленінградській площі до 2012 року.

Він пояснив, що, навіть почавши зараз активну реконструкцію площі, корпорація не зможе завершити її до початку чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

"Саме з метою не перетворювати Ленінградську площу в довгобуд, як це сталося з будівництвом розв'язки на Московській площі, адміністрація і вирішила не починати активну реконструкцію", - зазначив Глинський,

Крім того, гендиректор Київавтодору повідомив, що підготовчі роботи до реконструкції Ленінградської площі були завершені, однак у зв'язку з прийнятим рішенням подальші роботи починатися не будуть.

Київська влада має намір заморозити будівництво практично всіх нових транспортних проектів, старт яких був запланований на 2009 рік.

Обговорити на форумі