друкувати


Дві прикарпатські спортсменки поїдуть на чемпіонат Європи з вільної боротьби

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-16 10:33:39
12 березня 2010 року в м. Хмельницький проводився чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків. В змаганнях взяла участь збірна команда нашої області. За результатами змагань в особистому заліку наші спортсмени - Семків Ілона та Кіт Тетяна - посіли перші місця. Спортсменки вибороли ліцензії на чемпіонат Європи з вільної боротьби, повідомляє управління спорту Івано-Франківської ОДА.

Крім того, 12-13 березня 2010 року вм. Рогатин (стрілецький тир СДЮШОР) проводилисяVмолодіжні літні спортивні ігри області з кульової стрільби.

В змаганнях взяли участь збірні команди: м.Івано-Франківська, Надвірнянського, Тлумацького, Косівського, Тисменицького, Рогатинського (дві команди) районів, всього 52 учасника.

За результатами змагань в загальнокомандному заліку перше місце здобула команда Рогатинського району на другому місці команда Тисменицького району та третє місце посіла команда Надвірнянського району.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами управління спорту облдержадміністрації.

13-14 березня 2010 року в м. Надвірна (база спортивного комплексу "Нафтохімік Прикарпаття") проводилися V молодіжні літні спортивні ігри області з таеквондо ВТФ.

В змаганнях взяли участь збірні команди: м.Івано-Франківська, Косівського, Коломийського, Верховинського, Тисменицького, Тлумацького, Надвірнянського районів, всього 70 учасників.

За результатами змагань в загальнокомандному заліку перше місце здобула команда м. Івано-Франківська, на другому місці команда Коломийського району та третє місце посіла команда Надвірнянського району.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами управління спорту облдержадміністрації.

Обговорити на форумі