друкувати


В Івано-Франківську вшановували "тріумфаторів-2009" (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-15 02:33:02
В глядацькій залі Івано-Франківського обласного музично-драматичного театру ім. І Франка 12 березня було вельми людно. В цей день тут вшановували тих, хто своєю важкою працею забезпечив прогрес і процвітання м.Івано-Франківська. Керівники найуспішніших підприємств отримували премію "Тріумф-2009".

Нарядно одягнені ведучі, Муніципальний естрадно-симфонічний оркестр – все це забезпечило атмосферу свята та урочистості. Переможців конкурсу вшановували в 10 номінаціях: "Інвестиція року", "Успішне промислове виробництво", "Кращий туроператор", "Місцева марка", "Кращий заклад торгівлі", "Заклад ресторанного господарства", "Керівник-реформатор", "Підприємтсво-експортер року", "Краще мале виробниче підприємство" та "Найкраще енергоефективне підприємство". Перемогу в них було присуджене відповідно будівельній компанії ТзОВ "Маодот-І", Державному об’єднанню спирто-горілчаної промисловості "Княгинин", ТзОВ "Надія", ВАТ "Івано-Франківський хлібокомбінат", торговому центру "Діоніс", ресторану "Фран-Ко", ТзОВ "Інтелком", ЗАТ "Солід", ТзОВ "Галхімсервіс" та ТзОВ "Українська побутова техніка".







Крім того, вже стало традицією присуджувати премію у позаконкурсній номінації "Благодійник року". Цього разу переможцем стала господарська палата польського міста Кшанув, яке є містом-побратимом Івано-Франківська. Як зазначив, мер обласного центру Віктор Анушкевичус, представники усіх міст-побратимів у Польщі, Литві та Росії зробили багато для економічного прогресу в Івано-Франківську, вони простягнули руку допомоги під час повені в липні 2008 року і епідемії грипу восени 2009 року, проте підприємці м. Кшанува на цьому не зупинились і вже цього року зібрали кошти на оновлення устаткування Івано-Франківської міської дитячої клінічної лікарні. В свою чергу, президент Кшанувської господарчої палати Стефан Адамчик відзначив: "Я був дуже вражений, коли вперше дізнався, скільки гарних речей виробляється в Івано-Франківську, і я сподіваюсь, що їх вироблятиметься ще більше. Підприємців треба підтримувати, адже це такий нелегкий хліб – робити бізнес" "Дар серця є тим, чим керувався кожен наш підприємець, даючи гроші на благодійність, - додав він, - грошей на дітей нам не шкода". Він також вручив В.Анушкевичусу статуетку, яка, з його слів, є найвищим визнанням успішного підприємця в м. Кшануві. "Всьго за п’ять років існування премії таких статуеток було вручено дев’ять, - зазначив пан Адамчик, - і це перша статуетка, вручена за межами Польщі".

Крім С.Адамчика, на церемонії були присутні генеральний консул Російської Федерації у м.Львові Євгеній Гузєєв, польський підприємець Юзеф Шарик, представник італійської компанії "Ардо" Мауріціо Фаріоні та інші іноземні гості.

Дісталися нагороди і владі міста Івано-Франківська. Зокрема, керівник Державного центру "Івано-Франківськдержстандартметрологія" вручив міському голові від імені керівництва Держстандарту міжнародний сертифікат на право впровадження системи менеджменту з надання адміністративних послуг.

Артистичне супроводження заходу здійснювали професійні і аматорські творчі колективи і виконавці: Муніципальний естрадно-симфонічний оркестр, симфонічний оркестр "Harmonia Nobile", співаки Михайло Кривень, Ольга Безмертна та Марія Глов’як, танцювальні колективи Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету, Івано-Франківської школи мистецтв, зразковий танцювальний ансамбль "Медитація".

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі