друкувати


Івано-Франківськ: Літературний музей у березні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-10 09:20:01
За традицією, яка склалася упродовж багатьох років у Літературному музеї Прикарпаття (філії Івано-Франківського краєзнавчого музею), місяць березень розпочинається виставками, літературними та літературно-мистецькими вечорами, приуроченими вшануванню пам’яті Тараса Шевченка.

На цьогорічній Шевченківській виставці будуть представлені для огляду експонати, що складають частину фондових колекцій Літературного музею, які подаровані свідомими громадянами міста і області та надіслані з американського континенту представниками української діаспори.

Визначною подією у культурному житті міста стане відзначення 80-літнього ювілею Павла Добрянського, українського письменника – гумориста, члена НСПУ, лауреата обласної літературної премії імені Василя Стефаника. В Літературному музеї Прикарпаття розгорнуто виставку присвячену ювілею гумориста, на якій представлений його творчий доробок та цікавий фотодокументальний матеріал.

Окрім того, у березні Літературний музей відзначатиме виставками ювілеї відомих письменників Прикарпаття – Ольги Слоньовської та Юрія Андруховича.

Автор: А.Чемеринський, головний спеціаліст із взаємодії з ЗМІ управління культури Івано-Франківської ОДА
Обговорити на форумі