друкувати


Cadillac відділяється від General Motors

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-09 05:47:20
Сьогодні, 9 березня, прес-секретар люксового бренду General Motors Co. компанії Cadillac Нік Творк оголосив про те, що компанія дистанціюється від провідного американського автовиробника, щоб уникнути асоціювання себе в очах споживачів з процедурою керованого банкрутства, через яку GM довелося пройти в минулому році.

Зокрема, Cadillac прибирає бренд GM з усіх своїх маркетингових проектів, змінює адреси електронної пошти с@gm.com на@cadillac.com і виходить з участі в загальнокорпоративних акціях. Стратегія "відділення", за словами представника Cadillac, пов'язана виключно з реструктуризацією GM, повідомляє kommersant.ua.

"Компанія, яка дійсно виявилася здатною відродитися і досягти нового рівня якості продукції, не хоче бути пов'язаної з чимось, що буде "тягнути її вниз", - вважає президент BrandTaxi Джон Грейс. - З банкрутством GM прийшло зниження довіри споживачів у здатності виробляти якісну продукцію".

У минулому році продаж Cadillac впали на 32%, тоді як у GM на 30%. Цього року вони збільшилися на 14% - це найгірший показник з усіх чотирьох брендів, що входять в концерн General Motors. GM планує збільшити продажі Cadillac в США на 28% до 140 тис. одиниць цього року.

Обговорити на форумі