друкувати


Сніжана Майко - переможець конкурсу "Податки очима дітей-2009" стала лауреатом премії А.Москаленка

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-02 04:03:58
Фонд розвитку журналістики імені Анатолія Москаленка у партнерстві з Інститутом журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка проводив конкурс серед талановитих дітей на кращий журналістський матеріал.

Члени журі конкурсу мали змогу ознайомитися з творами переможців Всеукраїнського конкурсу "Податки очима дітей – 2009", який щорічно проводить Державна податкова адміністрація України. Серед усіх робіт, найбільше журі вразив твір Сніжани Майко "Замість тата у нас Україна". Ця мініатюра і отримала відзнаку Фонду, повідомляє відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Івано-Франківській області.



Сніжана Майко була переможцем Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Податки очима дітей – 2009" у номінації "Найщиріше висвітлення теми", напрям "Літературні твори". Сніжані 12 років, вона з багатодітної сім’ї – її мати сама виховує 8 дітей. Навчається в Яблунівській школі-інтернаті Косівського району Івано-Франківської області. За словами дівчинки, вона захоплюється українською мовою та літературою і робить лише перші проби пера. Після перемоги у конкурсі "Податки очима дітей", премія Анатолія Москаленка стала для неї ще однією несподіванкою.

Урочисте вручення відзнаки відбулося 26 лютого 2010 року у рамках Міжнародної конференції "Нова українська журналістика: від загроз і викликів до кращих європейських практик". Відзнаки вручав голова Наглядової Ради Фонду розвитку журналістики імені Анатолія Москаленка Леонід Кравчук. Також Сніжана Майко отримала від Державної податкової адміністрації України книги та солодощі з побажаннями не зупинятися на досягнутому та запрошенням взяти участь у цьогорічному Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості "Податки очима дітей".

Обговорити на форумі