друкувати


Із Волині на грабіж

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-02 02:17:27
До ізолятора тимчасового тримання Івано-Франківського міськвідділу міліції потрапили четверо мешканців Волинської області.

"На сьогодні встановлено причетність затриманих до скоєння численних крадіжок на території речового ринку Івано-Франківська, — мовить "Експресу" працівник СГЗ УМВС в області Ольга Коваленко. — Свою чорну справу волиняни робили за однаковим "сценарієм". Зловмисники тихцем підходили до товару, який вантажники зранку підвозили до місць торгівлі, та непомітно цупили все, що приглянулося".

Допомогла затримати "гастролерів" мешканка обласного центру, яка звернулася до правоохоронців по допомогу. Жінка повідомила, що в неї вкрадено сумку, в якій було понад три десятки пар чоловічих кросівок на загальну суму понад п’ять з половиною тисяч гривень. Також чергову злочинну вилазку крадіїв помітили вантажники. Прибулі за викликом співробітники міліції затримали волинян з речовими доказами. Вони ж пояснюють, що приїхали на Івано-Франківщину погостювати до знайомого. Утім, схоже, що невдовзі Прикарпаття стане для цих чоловіків місцем, де вони відбуватимуть покарання.

Автор: Галина ПЛУГАТОР
Обговорити на форумі