друкувати


Чадний газ знову став причиною нещастя

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-02 02:14:27
Чадний газ став причиною нещастя, і цього разу знову в Івано-Франківську.

Минулих вихідних з діагнозом "отруєння чадним газом" до Івано-Франківської центральної міської лікарні було госпіталізовано літнє подружжя. 27-го лютого до оперативно-диспетчерської служби Головного управління МНС в області надійшло повідомлення про те, що в одному із житлових будинків по вулиці Чорновола, що в обласному центрі, двоє літніх людей - 62-річний домогосподар та його 64-річна дружина – отруїлися чадним газом, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Потерпілих одразу ж доправили до лікарні. Для з’ясування причин нещасного випадку до місця події прибули фахівці МНС, газової служби, працівники управління з питань надзвичайних ситуацій Івано-Франківського міськвиконкому.

З огляду місця події, як констатують рятувальники, слідів пожежі не виявлено. А от в опалювальній системі, яка встановлена в помешканні, припускають спеціалісти, не все гаразд.

Наразі, щоби уникнути непередбачуваних наслідків, працівники управління експлуатації газового господарства перекрили газовий котел від газопостачання. Причину отруєння людей чадним газом з’ясовуватиме відповідна комісія. Зважаючи на те, що в області почастішали випадки отруєння людей чадним газом Головне управління МНС в області вкотре звертається до мешканців краю, щоби уникнути нещасних випадків обов’язково дотримуйтесь правил безпеки в побуті при користуванні газовими приладами.

Обговорити на форумі