друкувати


В Івано-Франківській ОДА та її структурних підрозділах пройде стажування

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-01 02:46:09
З 22 березня по 13 травня 2010 року з метою залучення молодих людей до державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, створення умов для їх професійного зростання в ОДА та її структурних підрозділах пройде стажування. Вже затверджено відповідний план-графік. Про це йдеться в розпорядженні голови ОДА Миколи Палійчука від 26 лютого ц.р.

В рамках стажування заплановані зустрічі молодих людей з керівниками структурних підрозділів ОДА – управлінь, відділів і ін. А наприкінці відбудеться зустріч з головою облдержадміністрації, під час якої буде вручено сертифікати про проходження стажування, а також грамоти кращим стажерам 2010 року.

Нагадаємо, що стажування відбувається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.03.1998 р. №374 "Про підтримку ініціативи молодіжних організацій України щодо залучення молоді до реалізації державної молодіжної політики", Указу Президента України від 09.11.2000р. №1212/2000 "Про Комплексну програму підготовки державних службовців", постанови Кабінету Міністрів України від 10.09.2003р. № 1444 "Про затвердження Програми підготовки та залучення молоді до державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, створення умов для її професійного зростання", розпорядження голови облдержадміністрації та голови обласної ради від 20.10.2003 року № 955/355-р "Про затвердження Програми підготовки та залучення молоді до державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, створення умов для її професійного зростання в Івано-Франківській області".

Координація роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покладено на головного відповідального виконавця – молодіжну адміністрацію області.

Контроль за виконанням – на заступника голови-керівника апарату ОДА Олега Коржака.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА
Обговорити на форумі