друкувати


"Золотий" гість

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-03-01 02:26:48
Співробітники кримінальної міліції у справах дітей Надвірнянського райвідділу внутрішніх справ з Прикарпаття затримали неповнолітнього підозрюваного у крадіжці.

Причиною тривоги правоохоронців стало зникнення з однієї з квартир Надвірної виробів з золота. Пропажу виявив господар. "Оперативники в присутності батьків поспілкувалися з його сином, - розповідає "Експресу" керівник СГЗ УМВС в Івано-Франківській області Василь Гультайчук. - Хлопчина розповів, що в той день він запросив у гості свого знайомого, щоб разом переглянути відеофільм. Гість увесь час перебував біля монітора, тому, на думку школяра, не мав можливості викрасти ювелірні вироби зі шкатулки".

Однак міліціонери укотре перепитували, чи не відлучався господар з кімнати бодай на хвилину. Підліток таки пригадав, що ходив на кухню приготувати собі і знайомому чаю. Як згодом з’ясувалося, саме в цей час нечистий на руку підліток скористався безконтрольністю.

Коли працівники міліції затримали 15-річного підлітка, він зізнався у причетності до крадіжки. Його ж упізнав працівник ломбарду, куди зловмисник звертався з проханням обміняти золоті вироби на гроші. Хлопцеві відмовили, адже без паспорта такі операції не проводяться. Проте малий підозрюваний таки знайшов на ринку людину, яка охоче куила крадене. Міліціонери відшукати викрадені речі, вилучивши їх у покупця.

Автор: Галина ПЛУГАТОР
Обговорити на форумі