друкувати


Українсько-польський професійний турнір із тайського боксу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-27 03:02:41
7 березня в ГК "Буковель" у розважальному центрі "Бука" пройде гала-вечір – польсько-український професійний турнір із тайського боксу муей-тай.

Представляти Україну будуть справжні зірки українського тайбоксу і кікбоксингу, такі як: Сергій Куляба (чемпіон Європи, багаторазовий чемпіон Украіни з тайського боксу, м.Одеса), Володимир Артеменко (чемпіон світу з тайському боксу, чемпіон України, м.Одесса), Сапа Тарас (багаторазовий чемпіон України з тайського боксу, фіналіст Кубку Європи з кікбоксингу, м.Івано-Франківськ), Олена Овчиннікова (чемпіонка світу з кікбоксингу серед професіоналів, чемпіонка світу з тайського боксу, м.Львів), Аджиосманов Ервін (Чемпіон України, срібний призер Кубку Європи з кікбоксингу, м.Івано-Франківськ), Вячеслав Камнєв (чемпіон України з тайського боксу, м.Одесса). Наші спортсмени будуть змагатися з не менш титулованими бійцями з Польщі, повідомляє прес-служба ТК "БУКОВЕЛЬ".

Вас чекають 6 основних захоплюючих поєдинків.

Перед основними боями пройдуть 2 попередні двобої надзвичайно перспективних спортсменів: Савки Андрія (чемпіон Кубку України з тайського боксу, чемпіон України і Європи з кікбоксингу, м.Івано-Франківськ), Павла Гриценка (чемпіон світу з кікбоксингу, м.Львів).

Спеціальний гість турніру - багаторазовий чемпіон світу з тайського боксу, фіналіст К-1 World MAX 2008 АРТУР КІШЕНКО!

Обговорити на форумі