друкувати


Австрійський фермер дізнався, що він нащадок Гітлера

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-25 03:37:09
Бельгійський журналіст Жан-Поль Мюлдер знайшов Австрії одного з останніх живих родичів Адольфа Гітлера. Ним виявився 46-річний фермер, який нічого не знав про своє походження.

На початку свого дослідження Мюлдер відправився в США, де йому вдалося знайти 61-річного внучатого племінника Гітлера. Журналіст зміг зберегти серветку, якою родич Гітлера витирав рота. З неї взяли зразки ДНК.

Після цього Жан-Поль Мюлдер приступив до пошуків в Австрії, перш за все, в області Вальдфіртель, де народилися бабуся Гітлера Анна Шикльгрубер, його батько Алоїс і мати Клара. Після Другої світової прізвище Гітлер повністю зникло з тих місць, тому що її носії поспішили змінити ім'я.

Тоді Мюлдер почав пошук серед осіб зі схожими прізвищами і таким чином вийшов на 61-річного фермера, переконавши його пройти генетичний тест. Аналіз показав повну схожість ДНК.

Для австрійця, який обирався в місцеве самоврядування як кандидат від консервативної Народної партії, результат виявився шокуючим.

"Для мене Гітлер завжди був найбільшим злочинцем", - запевнив він.

Серед живих родичів Гітлера є ще один внучатий племінник у віці 70 років, який, за власними словами, дуже страждає від йього факту. Чоловік ходить до психіатра і зізнається, що кожного дня думає про це.

"Гітлер зламав все моє життя", - заявив він.

Джерело: Газета.ua
Обговорити на форумі