друкувати


В Івано-Франківську радились молоді політологи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-24 06:02:49
Учасники неформального зібрання Івано-Франківської спілки молодих політологів обговорили 22 лютого шляхи підвищення впливу своїх колег "по цеху" на перебіг суспільно-політичних процесів в області.

Виступаючі констатували, що на сьогоднішній день чимало молодих людей і дівчат, які закінчують вищі навчальні заклади за спеціальністю "політологія", не можуть знайти в області роботу через недооцінку їх потенціалу представниками місцевого політикуму та відсутність піару. В той же час, як показує практика, дуже часто хороший політолог є, як то кажуть, на вагу золота. Проблема є особливо актуальною при підготовці у ЗМІ матеріалів політичного змісту, коли виникає потреба кваліфікованого коментаря фахівця в даній галузі.

В зв’язку із зазначеним, присутній на зібранні прес-секретар голови ОДА Ігор Марковський запропонував створити неформальне об’єднання політологів області, яке б об’єднувало людей за принципом фаху, не залежно від політичної орієнтації та співпраці з тією чи іншою політизованою структурою. На зібраннях такого об’єднання молоді політологи могли б обмінюватись думками з приводу тих чи інших процесів у суспільстві, рекомендувати одне одного тим чи іншим політикам чи представникам ЗМІ. Ідея знайшла підтримку у активістів спілки, а голова структури Андрій Фармуга запропонував розвинути її до політ-клуба, думка про створення якого давно вже назрівала в середовищі його колег.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі