друкувати


Нові жертви чадного газу на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-24 04:05:24
22 лютого близько 21-ої години до оперативно-диспетчерської служби Головного управління МНС в області надійшло повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги про те, що в реанімаційне відділення Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні з діагнозом "отруєння чадним газом" поступила сім’я з обласного центру: 58-літня жінка, її 31-річний син та 13-річна внучка.

Працівники пожежно-рятувальної служби, які прибули до місця події, оглянувши помешкання, ознак пожежі не виявили. Наразі за даним фактом проводиться розслідування.

До речі, з початку лютого місяця поточного року це вже третій випадок групового отруєння людей чадним в газом в Івано-Франківську, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Зважаючи на ситуацію, що склалася в області з травмуванням та загибеллю людей внаслідок отруєння чадним газом, Головне управління МНС в області вкотре звертається до мешканців краю і застерігає: щоб уникнути нещасних випадків обов’язково дотримуйтесь правил безпеки в побуті при користуванні газовими приладами та обладнанням. У випадку необхідності монтажу, ремонту газового обладнання обов’язково звертайтеся до кваліфікованих фахівців, які мають право на проведення даного виду робіт.

Обговорити на форумі