друкувати


"Регіонали" підготували новий проект по звільненню уряду

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-23 02:15:30
Партія регіонів сьогодні, 23 лютого, зареєструє новий проект постанови про відставку уряду, заявив заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Так він прокоментував заяву першого віце-прем'єр-міністра України Олександра Турчинова про відкликання ПР аналогічного проекту постанови, повідомляє ТСН.

"Я б радив Турчинову не втручатися в справи ПР і не коментувати те, чого він не знає. Ми сьогодні реєструємо проект постанови, у нас є певні дискусії із спікером Володимиром Литвином з приводу форми постанови, але сьогодні він буде зареєстровано", - підкреслив він.

Раніше сьогодні Турчинов заявив, що ПР відкликала свій проект постанови про відставку Кабінету міністрів України.

Згідно з інформацією, розміщеною на офіційному порталі Верховної ради України, проект постанови був повернутий суб'єкту законодавчої ініціативи 22 лютого 2010 р.

Нагадаємо, 19 лютого Партія регіонів зареєструвала у Верховній раді проект постанови про відповідальність Кабміну, за результатами розгляду якого чинного прем'єра Юлію Тимошенко можна буде відправити у відставку.

Ініціативу регіоналів мали розглянути на початку березня, проте БЮТ зібрав 150 підписів щоб негайно розглянути це питання на позачерговому засіданні ВР "для подолання невизначеності у владі".

Обговорити на форумі