друкувати


Після польської в’язниці "світить" тюрма рідна

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-23 02:01:54
У Долинському районі на Івано-Франківщині працівники міліції затримали за скоєння наркозлочинів, пов’язаних зі збуванням наркотичної речовини, 23-річного мешканця райцентру.

Молодий чоловік нещодавно повернувся з Республіки Польща, де безславно завершилося його "турне" в Європі. Поїхавши свого часу на заробітки, при карпатець зганьбив себе за кордном участю у розбійному нападі, за що "удостоївся" провести у польській в’язниці два роки. Після закінчення терміну ув’язнення його депортували в Україну.

За два місяці зловмисник уперто почав проторювати дорогу до рідної української тюрми. Співробітники кримінальної міліції у справах дітей Долинського райвідділу міліції внутрішніх справ зафіксували факт, коли цей житель Долини збув наркотичну речовину неповнолітній особі. Вже незабаром з’ясувалося, що це аж ніяк не було випадковістю. В ході подальших оперативних заходів міліціонери задокументували низку інших фактів злочинної діяльності наркозбувача. Зрештою, на цьому його й спіймали 21 лютого на одній з вулиць. Чоловік здійснював реалізацію наркотичної речовини рослинного походження, розфасованої у паперових згортках. За ці незаконні операції вітчизняний кримінальний кодекс "обіцяє" йому перспективу опинитися у місцях позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років.

Автор: Василь Гультайчук, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі