друкувати


Який костюм Янукович одягне на інавгурацію

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-23 01:57:13
На інаугурацію Віктор Янукович піде в поношеному костюмі. Про це в коментарі заявила його колишня прес-секретарка, "регіоналка" Ганна Герман.

Віктор Федорович візьме щось із того, що є в гардеробі. В нього пристойні, прилічні костюми. Не обов'язково на таку подію замовляти новий костюм. Візьме з гардеробу той, в якому вже був, - наголосила Герман. - Думаю, що всім на костюмах і сукнях треба заощаджувати. І зробити так, що не показувати зайвої розкоші, бо нова українська влада житиме скромно.

За її словами, загалом церемонія інаугурації нового президента буду дуже скромною, бо на дворі криза.

"Країна у важкій ситуації. І коли країна так бідує, то треба кожну копійку рахувати, - сказала вона. - І кухня на інаугурації в нас буде скромна: без червоної, чорної ікри, дорогих вин. Думаю, європейські гості це оцінять. Бо в світі вважається поганим тоном викидати гроші на такі речі".

Герман щодо цього пригадала французький вислів: "Добрий смак має вищу ціну, ніж гроші".

"Регіоналка" також зазначила, що із грішми на церемонію інаугурації немає проблем: "З коштами все в порядку. Тим більше, у нас скромні видатки", - усміхнулася вона.

На запитання чи готується Віктор Янукович до церемонії інаугурації, сказала: "Віктор Федорович працює над програмою "Перші сто днів нового президента" і мало уваги приділяє самій процедурі інавгурації".

Джерело: Газета.ua
Обговорити на форумі