друкувати


Черговий фальсифікат на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-22 03:59:31
Нещодавно працівниками ВПМ Коломийської ОДПІ спільно з працівниками УПМ ДПА в області, працівниками СДСБЕЗ Коломийського МВ УМВСУ та працівниками УСБУ в області при проведенні заходів по боротьбі з незаконним обігом підакцизних товарів проведена перевірка однієї з оптових торгових баз.

Перевіркою встановлено, що на базі здійснюється реалізація горілки в пляшках по 0,5 л. з етикетками "Горілка Пшенична Олександрія" з акцизними марками, які мають явні ознаки підробки, повідомляє ДПА в Івано-Франківській області.

Покупцями добровільно видано працівникам податкової міліції 60 пляшок горілки яку вони закупили на базі з етикетками "Горілка Пшенична Олександрія" з акцизними марками, які мають явні ознаки підробки.

При обстеженні оптової бази виявлено 669 пляшок по 0,5 л. горілки з етикеткою "Горілка Пшенична Олександрія" (33 ящика по 20 пляшок та 1 ящик з 9 пляшками). Дані пляшки промарковані акцизними марками з явними ознаками підробки. Документи на вказані ТМЦ на час перевірки не представлені.

Вказані ЛГВ на загальну суму близько 17,4 тис. грн описані протоколом огляду місця події, опечатані та вилучені в ВПМ Коломийської ОДПІ для вияснення обставин та прийняття рішення.

Обговорити на форумі