друкувати


Свято студентів-красунчиків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-22 02:54:55
В Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника визначили найкращого хлопця з-поміж студентів. За право носити це звання на феєричному святі чоловічої краси боролися дев’ять представників вузу.

Хлопці змагалися у конкурсах інтелекту і талантів та презентували себе у ділових костюмах та вільному стилі вбрання. Родзинкою свята став вихід студентів у військових формах.

"Підготовка до конкурсу тривала понад місяць, — каже "Експресу" один із організаторів свята, голова студентського сенату Богдан Мачкур. — Паралельно тривало й інтернет-голосування на підтримку претендентів на почесне звання. Саме завдяки світовій мережі було обрано "Містера Інтернет". Ним став Володимир Ферколяк, студент факультету фізичного виховання і спорту, який набрав понад тисячу голосів. Двоє хлопців отримали титули "Містер глядацьких симпатій" та "Віце-містер" Переможцем свята став Андрій Яцишин з фізико-математичного факультету. Призом для найкращого хлопця з університету стала тижнева поїздка в одну з європейських країн.

Автор: Галина ПЛУГАТОР
Обговорити на форумі