друкувати


Семінар для педагогів-організаторів на базі музею визвольних змагань

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-20 04:33:43
17 лютого 2010 р., згідно з планом роботи управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради на лютий 2010 р., на базі музею визвольних змагань Прикарпатського краю, відбулась нарада педагогів-організаторів шкіл та шкіл-садків м.Івано-Франківська.

В.о. директора музею визвольних змагань Прикарпатського краю Оксана Василівна Романів ознайомила присутніх з історією створення та розвитку музею, цікавими формами та методами роботи музейних працівників із учнівською молоддю щодо національно-патріотичного виховання школярів, збереження у них пам’яті та вдячності героям, які віддали своє життя за визволення України з під колоніального ярма та здобуття нею незалежності, а також провела для учасників наради захоплюючу екскурсію по залах музею, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Мар’яна Гриновецька, працівник Міського Центру дитячо-юнацької творчості, проінформувала присутніх про хід підготовки до проведення "Круглого столу" міської Ради учнівського самоврядування спільно з членами Міської Ради батьківського самоврядування на тему "Відверта розмова про...", який буде присвячений проблемам, пов’язаним із насильством в підлітковому середовищі та відбуватиметься 18.02.2010 р. о 15 год. 00 хв. в приміщенні гімназії №2. Також вона підготувала присутнім рекомендації щодо підготовки та проведення чергових виборів голови Міської Ради учнівського самоврядування, які відбуватимуться 14.04.2010 р.

Катерина Богданівна, педагог-організатор ЗШ №25, голова міського методичного об’єднання педагогів-організаторів, запропонувала цікаві ідеї та шляхи для покращення роботи міського методоб’єднання педагогів-організаторів, поділилась з колегами власним багаторічним досвідом роботи з школярами.

На нараді було розглянуто ряд робочих питань, які повинні активізувати та покращити виховну роботу з учнями.

Педагоги-оганізатори закладів освіти міста висловили прохання звернутись з листом в Міністерство освіти і науки України щодо вирішення питання нарахування їм 20% надбавки до заробітної плати, як це нараховується вчителям шкіл.

Обговорити на форумі