друкувати


Надвірна: Пострілами завершилася війна за ринок?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-20 12:39:30
19 лютого, близько 13-ої години, у місті Надвірній Івано-Франківської області невідомий розстріляв відомого в цій області підприємця Володимира Олійника.

У доволі людному місці, поблизу середньої школи №3, кілер випустив у підприємця кілька куль. Пораненого госпіталізували, проте врятувати йому життя не вдалося.

Як стало відомо "Високому Замку" з власних джерел, Володимир Олійник тривалий час судився з депутатом Івано-Франківської міської ради Ігорем Халамендою за право на володіння Центральним продуктовим ринком Івано-Франківська. Інтереси Олійника в цьому бізнесі підтримали й відомі львівські колись кримінальні, а зараз бізнесові кола. У травні 2007 року у Халаменду стріляли невідомі в кількох сотнях метрів від обласного управління міліції, та тому вдалося вижити.

Поки в судах різних інстанцій продовжують розглядати позови обох конкуруючих сторін, які доводять, що найбільший продуктовий ринок Івано-Франкіщини належить їм, хтось найняв кілера. І зовсім не обов’язково, щоб це були судові опоненти вбитого бізнесмена. Можливо, замовників убивства варто шукати у Львові.

Джерело: Високий Замок
Обговорити на форумі