друкувати


Хлопець з Івано-Франківська виграв у лотерею 270 тисяч гривень

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-18 03:14:11
Переможцем останнього розіграшу квартирної лотереї "ХТО ТАМ" став талановитий 27-річний Віталій Гошовський з міста Косів, Івано-Франківської області. У столиці щасливчик жити не хоче. Каже, що любить свій край, тому вирішив взяти свій виграш грошима (270 тисяч гривень).

Віталій закінчив інститут прикладного та декоративного мистецтва, отримав диплом художника-кераміста. Він – обдарована й творча особистість. Виявляється, навіть брав участь у телепроекті "Суперзірка". Тому й не дивно, що його поведінка під час гри "ХТО ТАМ" була досить емоційною. А коли юнак зрозумів, що таки виграв, то зробив декілька танцювальних па, сів у шпагат, став на коліна та відбив уклін картині переможця, а потім розцілував ведучого Макса Неліпу та довго передавав повітряні поцілунки комусь з телеглядачів.

Та, як з’ясувалося, не все в житті Віталія так просто. Виріс він у багатодітній сім’ї, в якій було аж 8 дітей, змалку пішов працювати – місив бетон, клав цеглу. Він каже, що не боїться ніякої роботи і може працювати по 12 годин на день. Головна проблема – де знайти таку роботу, яка б приносила гарні гроші.

– Я не лише про себе думаю, – каже Віталій, – потрібно батькам, сім`ї допомагати. Тому вирішив шукати заробіток за кордоном.

Можливо, саме бажання лишитися вдома, на Батьківщині, стало ключем до перемоги у державній лотереї "ХТО ТАМ". Адже хлопець переконався, що надія та оптимізм часто допомагають простій людині отримати свій єдиний шанс на нове, краще життя. Іноді, крім прохань та молитов, варто докласти хоча б мінімальних зусиль, наприклад, купити лотерейний квиток.

Про лотерею: Державна лотерея "ХТО ТАМ" – єдина сімейна квартирна лотерея від оператора державних лотерей "М.С.Л.". Лише за півтора місяці 2010 року під час суботніх розіграшів було виграно 6 квартир. За весь період існування лотереї власниками головного призу стали 278 українців. Кожен з них за умовами "ХТО ТАМ" зробив власний вибір між квартирою або грошовим еквівалентом.

Обговорити на форумі