друкувати


Ще одне втрачене на пожежі життя...

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-17 05:05:54
На саме Стрітення кількість загиблих у вогні на Прикарпатті поповнилася ще одним втраченим життям: під час пожежі в житловій квартирі у Надвірній отруївся чадним газом 53-літній чоловік, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Чоловік зустрічав велике християнське свято по-своєму: у кумівській квартирі за плящиною оковитої. Саме так весела компанія праздникувала ледь не щодня...

Вогонь, що вирував у вікнах однієї із квартир тієї п’ятиповерхівки в пору глибокої ночі, першими помітили працівники міліції, котрі саме проїжджали поруч. Саме стражі закону й зателефонували до рятувальників. Вогнеборці, котрі уже за декілька хвилин були на місці виклику, швидко локалізували пожежу, а згодом і погасили. Через сильне задимлення у приміщенні бійцям в одностроях МНС довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. Інтер’єр й до того вбого та недбало обставленої квартири тепер нагадував суцільне згарище. Вогонь не тільки знищив меблі, вікна, двері, посуд та речі домашнього вжитку, але й забрав життя 53-літнього чоловіка – кума господарів помешкання. Опіки правої руки отримав 58-річний господар квартири, а його дружина відбулася переляком.

Наразі за даним фактом ведеться дізнання. Фахівці МНС припускаються до думки, що ймовірно пожежа сталася через коротке замикання в електропроводці.

Обговорити на форумі