друкувати


Молодіжний МВК – плече для мера Івано-Франківська

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-16 03:48:01
Передовим містом з реалізації молодіжної політики назвав Івано-Франківськ Віктор Анушкевичус під час прес-конференції з підбиття підсумків роботи молодіжного міськвиконкому за минулий рік.

Під час заходу, в якому також взяли участь голова Івано-Франківського молодіжного МВК Ірина Рабарська та речник міського голови з питань молодіжної політики Ганна Крисюк, його організатори відзначили важливу роль молодіжного МВК як дорадчо-консультативного органу, за допомогою якого сьогодні реалізується велика кількість молодіжних програм.

Зокрема, – повідомила І.Рабарська, – протягом 2009 року було організовано ряд проектів та акцій. Серед них "Містер Івано-Франківськ 2009", "Красуня Івано-Франківська", фотовиставка "Кохання як воно є!", благодійний концерт "Молодь проти СНІДу", акція "Казковий автобус", новорічна шоу-програма "Новорічний маскарад", акція "Серце до серця". Та одним з найважливіших є проект "Молодь і влада", який дає шанс перспективним студентам через стажування у підрозділах виконкому міськради отримати практичні навички адміністративно-господарської діяльності, виявити свої здібності до роботи в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування, а в подальшому навіть бути працевлаштованими. В минулому році, як зазначалося, він впроваджувався двічі.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі