друкувати


В.Анушкевичус занепокоєний збільшенням кількості ДТП за участю водіїв маршрутних таксі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-16 02:24:12
Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус висловив занепокоєння різким збільшення в обласному центрі кількості ДТП за участю водіїв маршрутних таксі.

Лише протягом останнього тижня зафіксовано одразу дві таких пригоди. Зокрема, 9 лютого водій маршрутного мікроавтобуса "Богдан", не справившись з керуванням, збив опору лінії електропередач на вулиці Кармелюка, чим поставив під загрозу життя і здоров’я пасажирів. В свою чергу, 15 лютого ще один водій "Богдана" здійснив наїзд на пішого. "Це все вже наслідки. А причини – порушення правил дорожнього руху, - констатував В.Анушкевичус, - водії роблять заборонені повороти, обганяють одне одного в погоні за пасажирами…"

В зв’язку із зазначеним, він дав вказівку керівництву міського управління транспорту взяти на особистий контроль стан дотримання водіями "маршруток" дисципліни на дорогах і вимог безпеки пасажирів та пішоходів, рішуче реагувати на всі кричущі випадки порушення ними правил аж до притягнення до відповідальності підприємців-перевізників.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі