друкувати


Ю.Тимошенко: Я не буду збирати майдани

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-14 03:35:02
Кандидат в Президенти України, чинний Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що не скликатиме людей на майдани, а відстоюватиме результати виборів виключно у законній спосіб.

"Я не буду збирати майдани і не допущу публічних громадянських протистоянь. Україні як ніколи потрібні стабільність та спокій. І саме тому ми будемо діяти тільки в правовий спосіб і тільки у суді", - заявила Юлія Тимошенко сьогодні у зверненні до українського народу.

Прем'єр вважає, що її опонент у другому турі голосування не зможе стати легітимно обраним главою держави. "Янукович – не наш Президент. І як би не розгорталися далі обставини, він ніколи не стане легітимно обраним Президентом України. Я залишаюся оптимістом і хочу вірити в те, що для суддів, які будуть розглядати цю справу, це буде справа честі і справа захисту законів і ваших прав", - підкреслила вона.

"І ще одне, що спонукає мене йти до суду. Навіть ще до оголошення остаточних результатів виборів, Янукович зробив низку різких антиукраїнських заяв, які прямо суперечать українським національним інтересам. І це тільки початок. Кричущим фактом нечесності стало нещодавнє голосування Партії регіонів проти власного законопроекту про підвищення соціальних стандартів, того самого, на чому будувалися усі передвиборчі піар-технології Януковича. Саме тому, я готова і здатна боротися. Я хочу сказати вам, що буду робити усе можливе, щоб захистити вас, ваших дітей і нашу рідну державу. І тому я прошу вашого розуміння і підтримки на цьому складному шляху. Я була і залишаюся з вами", - заявила Юлія Тимошенко.

Джерело: Офіційний сайт Юлії тимошенко
Обговорити на форумі