друкувати


Працівники ГУ МНС в Івано-Франківській області святкували новосілля

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-12 04:34:21
Небуденна подія відбулася 11 лютого для працівників Головного управління МНС в області.

Згідно рішення Івано-франківського міського виконавчого комітету "Про надання квартир, придбаних державною іпотечною установою", квартири у новобудові по вулиці Хіміків, 21 отримали чотири сім’ї – заступника начальника управління по роботі з персоналом - начальник а відділу комплектування, проходження служби та оргштатної роботи, підполковника служби цивільного захисту Олега Бойка, диспетчера ОДС ГУ МНС в Івано-Франківській області, старшого сержанта служби цивільного захисту Ірини Кічули, старшого пожежного СДПЧ-1 м.Івано-Франківська, сержанта служби цивільного захисту Степана Сороновича та прапорщика внутрішньої служби у відставці, учасника бойових дій в Афганістані Ігора Гутича. Квартири здані під ключ, тобто вже завтра в них можна селитися і жити, наповнюючи високі світлі кімнати дитячим сміхом та планами на майбутнє.

Нові квартири також отримали і працівники територіальних підрозділів області. Зокрема, начальник Яремчанського міського відділу ГУ МНС в області полковник служби цивільного захисту Михайло Гуцуляк, начальник Богородчанського РВ ГУ МНС в області підполковник служби цивільного захисту Дмитро Мариневич та заступник начальника Богородчанського РВ ГУ МНС в області - начальник СДПЧ-21 смт. Богородчани майор служби цивільного захисту Мар’ян Мартинець

Ця радісна подія стала можливою завдяки постанові Кабінету Міністрів, яка регламентує розподіл житла, купленого Державною іпотечною установою, згідно якої 40 відсотків квартир, які були надані, отримали працівники державних органів та установ, а саме: військові, працівники УМВС, Державної прикордонної служби, Державної служби охорони та МНС. Така увага та турбота свідчить про підвищення ролі і важливості відповідних служб та структур у розбудові держави.

Джерело: Центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі