друкувати


Європейські фрістайлісти зберуться в Карпатах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-11 03:30:49
На Прикарпатті розпочалася підготовка до фінального етапу Кубка Європи з фрістайлу, що відбудеться 2-7 березня на гірськолижному курорті "Буковель", що в селі Поляниця.

"Ми старатимемося якнайкраще прийняти спортсменів і провести Кубок фристайлу, - каже заступник голови обласної державної адміністрації Василь Гладій, - і зробимо все, що для цього потрібно, адже це велика честь для Карпат і для області". Для такого високого рівня змагань на курорті має бути забезпечене будівництво та переобладнання трампліна для фрістайлу, відповідно до норм Міжнародної федерації лижного спорту. Особливу увагу також буде звернено й на технічне обстеження канатно-бугельних витягів та снігових гармат.

Щоб перевірити підготовку до проведення змагань, Івано-Франківщину, відвідала комісія з Міністерства у справах молоді та спорту. Представники комісії побували на "Буковелі", зустрілися з керівництвом курорту та все ретельно оглянули. Наразі роботи ще багато. Зокрема треба впорядкувати територію, виділити приміщення для роботи організаційного комітету з підготовки та проведення Кубка та для роботи з представниками команд.

Організацію зустрічі та відправки спортсменів, членів суддівської колегії та організаційного комітету з підготовки та проведення європейських змагань з лижної акробатики має забезпечити обласне управління спорту. Вони й відповідатимуть за виготовлення нагород. Працівники обласного управління культури відповідатимуть спільно з управлінням спорту відповідатимуть за сценарій церемонії відкриття та закриття змагань і програму культурно-мистецьких заходів.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі