друкувати


Зараз вона працює. Чого ви турбуєтеся?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-11 02:53:30
Прем’єр-міністр 49-річна Юлія Тимошенко цього тижня не мала жодного публічного виступу. Упродовж трьох днів тричі переносили час її прес-конференції. Засідання уряду, яке традиційно проходить щосереди, відбудеться у четвер, 11 лютого.

Пізно ввечері в понеділок Тимошенко збирає членів своєї парламентської фракції.

— Я ніколи не визнаю легітимність президента Януковича з такими виборами, — заявляє однопартійцям.

Закликає оскаржувати результати голосування у судах та зробити все можливе для проведення третього туру виборів.

У вівторок уранці Тимошенко мала переговори з Сергієм Тігіпком, який посів третє місце у перегонах. Однак обоє не кажуть, про що йшлося.

— Юлію Володимирівну ви побачите в четвер, — запевняє міністр Кабміну Петро Крупко, 51 рік. — Вона о 10-й ранку проводитиме засідання уряду. Зараз працює. Чого ви турбуєтеся? Вона ніде не з’являється, бо завершилася непроста виборча кампанія, і ми очікуємо офіційних результатів від Центрвиборчкому.

— Тимошенко не сховалася, а готує план дій та проводить наради зі своїм оточенням, — пояснює 39-річний Кость Бондаренко, директор Київського інституту проблем управління ім. Горшеніна. — Коли Центрвиборчком оголосить результат виборів, вона зробить якусь заяву. Скоріше за все, прем’єр закличе до акцій громадянської непокори. Другий момент — через суди вона покаже, що не все так чесно і прозоро, як визнали офіційні закордонні спостерігачі й у ЦВК. А після цього Тимошенко перейде в жорстку опозицію.

Джерело: Газета.ua
Обговорити на форумі