друкувати


Подвійне фіаско львівських зловмисників на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-10 04:18:59
У Яремчанському міськвідділі міліції, що на Івано-Франківщині, порушено кримінальну справу за фактом скоєння крадіжки з автомобіля жителя Києва, який відпочивав на зимовому курорті.

Увечері шостого лютого чоловік залишив автівку поблизу одного з кафе, а за якийсь час почув, що спрацювала сигналізація. 34-річний турист вийшов до машини і застав біля неї двох чоловіків, які з навісного багажника перекладали у свою автівку п’ять пар гірськолижних костюмів і лижного взуття. При появі власника машини невідомці викинули крадені речі, сіли в машину і втекли.

Утім, чоловік запам’ятав номерні знаки на автомобілі втікачів і повідомив про пригоду в міліцію. За словами начальника яремчанської міліції Михайла Палійчука, про прикмети невідомців та марку автомобіля, на якому вони пересуваються, було орієнтовано наряди патрульної служби і державтоінспекції. За кілька годин розшукувану машину затримав один з нарядів ДАІ у складі старших лейтенантів міліції Романа Пилип’яка та Василя Борисюка. Затриманими виявилися двоє львів’ян. 40-річного і 34-річного зловмисників перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів, пов’язаних з крадіжками з автомобілів.

Автор: Василь Гультайчук, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі