друкувати


Відбулось уже 17 судових засідань за позовами штабу Тимошенко

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-10 04:14:29
Один з лідерів Партії регіонів Борис Колесніков заявляє, що на сьогодні за результатами виборів президента ухвалено 17 судових рішень, і всі вони – на користь лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Про це він повідомив 10 лютого на прес-конференції.

За словами Колеснікова, відбулось 17 судових засідань за позовами штабу кандидата у президенти Юлії Тимошенко. Колесніков заявив, що на всіх цих засіданнях суди ухвалили рішення на користь Януковича.

Він додав, що ці судові засідання відбулись в трьох областях і Автономній Республіці Крим.

Нагадаємо, за даними Блоку Юлії Тимошенко, від 10 до 12% голосів у другому турі президентських виборів було сфальсифіковано на користь кандидата у президенти Віктора Януковича. Про це на прес-конференції 10 лютого заявив народний депутат від БЮТ Сергій Власенко.

Власенко наголосив, що за даними БЮТ, на користь Януковича було сфальсифіковано не 1-3% голосів, як раніше заявляли його однопартійці, а 10-12%.

При цьому, депутат зазначив, що наймасштабніші фальсифікації проводилися в Донецькій та Луганській областях. За словами Власенка, фальсифікації проводилися через органи держреєстрації виборців, що підпорядковуються місцевій владі, яку контролює Партія регіонів.

За словами депутата від БЮТ Андрія Сенченка, в Криму на користь Януковича було сфальсифіковано 200 тисяч голосів.

Як відомо, БЮТ вже підготував документи, необхідні для оскарження результатів президентських виборів, і очікує тільки на офіційне оголошення результатів голосування Центральною виборчою комісією.

Джерело: ТСН
Обговорити на форумі