друкувати


У списку Маркевича 80 кандидатів у збірну України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-09 05:14:37
Складений розширений список кандидатів у збірну України з футболу. Про це заявив старший помічник головного тренера збірній Юрій Калитвинцев в інтерв'ю виданню "Спорт-Экспресс в Украине".

За його словами, у "мозковий центр" команди, окрім тренерів, які визначилися на засіданні виконкому Федерації футболу, ввійдуть Семен Альтман, Олександр Хацкевич і ряд знайомих головному тренерові Мирону Маркевичу фахівців з Харкова - зокрема, лікарі, масажисти, тренери з фізичної підготовки і тренери по воротарях.

"На зустрічі ми з колегами домовилися, що обов'язково будемо сперечатися і чесно будемо висловлювати свою точку зору, щоб для остаточного рішення головного тренера було більше інформації для роздумів. Я з нетерпінням чекаю цих дискусій і знаходжуся в передчутті цієї творчої роботи", - відзначив він.

"Обговорили, хто чим займатиметься. Визначили функції і загальне коло обов'язків. Склали розширений список кандидатів у збірну, яких почнемо проглядати найближчим часом", - сказав Калитвинцев.

"Наш список вас особливо не здивує, і його складанню ми приділили не таку вже велику увагу. Що не говори, а 70 або 80 кваліфікованих виконавців рівня збірної у нас немає, а значить, незнайомих або сенсаційних прізвищ ви у ньому не знайдете", - заявив старший помічник.

"Ми з початку визначилися, що кожен гравець нас цікавить як особа: те, як він поводиться в побуті, як швидко адаптується в колективі, - замикається або живе єдиним життям з командою", - підкреслив Калитвинцев.

"Разом з тим, наш список зовсім не є остаточним. Якщо заграє талановита молодь, він помітно розшириться. Що ж до ветеранів, то їх для нас не існує: ми твердо вирішили, що в паспорт кандидатам дивитися не будемо", - відзначив він.

Нагадаємо, головний тренер харківського "Металіста" Маркевич призначений головним тренером національної збірної України з футболу, а старший тренер "Динамо-2" Калитвинцев став його помічником.

Джерело: Газета.ua
Обговорити на форумі