друкувати


"Спротив" наїхав на "кур’єра"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-09 04:14:51
Громадська організація "Народний антикризовий спротив" виступила з гострою критикою інформаційної політики Івано-Франківської муніципальної газети "Західний кур’єр".

Активісти "Спротиву" звинуватили редакцію газети та міську владу у нераціональному використанні газетних площ. Зокрема, за їх словами, замість розміщення на сторінках видання інформації про життя мешканців міста, в газеті публікуються матеріали, які за своєю суттю є "політичною заказухою".

До останньої "спротивці", зокрема відносять статтю народного депутата В.Колісниченка "ООН почула про дискримінацію російськомовних громадян та спроби героїзації фашистських посібників в Україні", надруковану в одному з останніх номерів газети. Керівники ГО "Народний антикризовий спротив" переконані, що вказана стаття компрометує міжнародний Україну на міжнародній арені і сприяє посиленню русифікаційних тенденцій в нашій державі.

В зв’язку з цим, вони вимагають терміново заслухати на засіданні міської ради звіт редактора "Західного кур’єра" про виконання редакцією статутних цілей газети, зокрема висвітлення актуальних проблем обласного центру.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі