друкувати


Польща про вибори в Україні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-08 06:01:12
Як повідомляє Центральна Виборча Комісія України, перевага Віктора Януковича над Юлією Тимошенко у другому турі президентських виборів зменшується. Після підрахування понад 99 відсотків голосів різниця між обома кандидатами наблизилася до 2,96%. Віктора Януковича підтримали 48.69 відсотків виборців, а Юлію Тимошенко – 45.73 відсотків.

Представник польського президента Павел Випих висловив надію, що новий президент України буде продовжувати процес наближення з Європейським Союзом. Глава Польщі розмовлятиме з кожним демократично обраним президентом України, – заявив президентський міністр.

Павел Випих: "Добрі взаємини між Польщею та Україною – у державному інтересі обох сторін і, гадаю, вони корисні для обох народів. Ми розраховуємо, що новий президент України буде продовжувати курс на демократію, що Україна стремітиме до Європи і буде вільною суверенною державою. Треба почекати на офіційні результати виборів. Розуміється, наш президент привітає нового президента України і, гадаю, добрі відносини, над якими працював Лєх Качинський, будуть далі підтримані".

Джерело: Польське радіо
Обговорити на форумі