друкувати


Що не дім, то спиртзавод

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-06 03:59:48
В одному з сіл Косівського району працівники міліції виявили домашній цех з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв.

Під час огляду обійстя, в якому господарює жінка, міліціонери задокументували факт розливу в пляшки прозорої речовини з різким запахом спирту. З подвір’я вилучено 115 пляшок незаконної продукції, а також марки акцизного збору з явними ознаками підробки. Вирішується питання про порушення кримінальної справи, повідомляє CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Аналогічну підпільну гуральню виявлено у квартирі 32-річної мешканки Коломиї, яка займалася реалізацією фальсифікованих спиртних напоїв. З цього помешкання вилучено 14 літрів спиртової рідини.

Тим часом в ході проведення оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на виявлення фактів реалізації фальсифікованих спиртних напоїв в торговій мережі, працівники Надвірнянського райвідділу міліції в одному з кафе райцентру виявили 38 пляшок горілки явно не заводського виробництва. Джерело походження спиртних напоїв з’ясовується.

Обговорити на форумі