друкувати


"Форум демократичних сил" розкриває правду про Ю.Тимошенко

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-05 03:29:25
На вулицях Івано-Франківська напередодні виборів Президента України, що відбудуться 7 лютого 2010 року, можна побачити представників ГО "Форум демократичних сил", котрі розповсюджують інформаційні матеріали в рамках кампанії "Вона бреше – правда переможе".

Акція організації полягає в тому, щоб проінформувати громадськість про факти із життя кандидата в Президенти Юлії Тимошенко, котрі свідчать про неї не в найкращу сторону. У газеті та буклеті, що роздають активісти "Форуму" містяться факти, які підтверджують кримінальне минуле Тимошенко та її оточуючого середовища, зловживання нею службовим становищем та наводяться приклади антидержавницької політики прем’єр-міністра, корумпованість та бездарність її команди.

Зокрема, Степан Хмара в матеріалі "Битва за Україну" виклав непублічну інформацію про членів так званої "демократичної команди" і найближчого оточення діючого прем'єра, серед яких: олігархи і особи, що мають відношення до кримінальних кіл, корупціонери і раніше судимі суб'єкти, а також ті, проти кого Юлія Володимирівна так завзято боролася на Майдані.

У "Форумі демократичних сил" повідомили, що в інформаційних матеріалах містяться виключно кваліфіковані дослідження журналістів та думки політичних експертів України, яким можна вірити.

Обговорити на форумі