друкувати


М.Вишиванюк не йде у мери

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-04 03:38:59
Депутат Івано-Франківської обласної ради, колишній очільник Прикарпаття Михайло Вишиванюк не збирається балотуватися ані на мера Івано-Франківська, ані на мера Коломиї.

Про це Михайло Васильович заявив під час нещодавньої зустрічі із представниками прикарпатських ЗМІ. Чутки про те, що екс-губернатор Івано-Франківщини в майбутньому планує стати керівником однієї з міськрад вже давно ходять в політичних та бізнесових колах обласного центру та Коломиї. До речі, за неофіційною інформацією, окремі люди використовують це в своїх цілях. Пан Вишиванюк сказав, що знає про ці чутки, але ставиться до цього спокійно. Він до них звик.

Михайло Васильович сказав, що до нього й справді підходили з пропозицією очолити Івано-Франківськ та Коломию певні групи людей. Та він звик все дуже чітко зважувати. "Наразі людина, яка стане мером Івано-Франківська, - сказав Коломия ВЕБ Порталу пан Вишиванюк, - отримає непростий "спадок", адже зараз у місті потрібно провести колосальну роботу в господарці". Тому на цій посаді він бачить справжнього господарника.

Через деякий час пан Вишиванюк представив кандидата на івано-франківського мера: місцевого бізнесмена, лідера івано-франківського міського "Єдиного центру" Руслана Гусака, який, до речі, уже висловлював свої міркування щодо майбутнього міста. Про коломийських кандидатів наразі не мовилося. Ймовірно, через деякий час кандидатура, яку підтримуватиме Михайло Васильович на виборах коломийського голови міста таки з’явиться.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі