друкувати


Підведено підсумки проекту "Енергоефективність у будівлях"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-04 12:21:06
В рамках реалізації проекту українсько-німецького технічного співробітництва GTZ "Енергоефективність у будівлях" в кінці січня поточного року в м.Києві відбулася нарада, на якій були підведені попередні підсумки першої фази реалізації зазначеного проекту.

В ній взяли участь керівники проекту GTZ, представники пілотних міст (Івано-Франківська, Чернігова, Миргороду та Новоград-Волинського), представники Міністерства житлово-комунального господарства, Асоціації енергоефективних міст України. В роботі наради також взяли участь незалежні експерти з Німеччини, які в ході наради оцінювали ефективність реалізації заходів проекту. Свої висновки вони нададуть Федеральному міністерству з питань економічного співробітництва та розвитку ФРН, яке буде приймати рішення про доцільність реалізації другої фази проекту, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Під час роботи наради також обговорювалися питання, які передбачається включити в план діяльності другої фази зазначеного проекту (яка орієнтовно буде тривати з вересня 2010 р. до вересня 2013р.), в т.ч. питання фінансування пілотних проектів.

Обговорити на форумі