друкувати


Понад 3 тисячі дорожників працюють над забезпеченням проїзду автодорогами України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-03 04:13:16
За оперативними даними, станом на 13:00 3 лютого 2010 року на території України в АР Крим, Івано-Франківській, Закарпатській, Сумській, Кіровоградській, Полтавській, Харківській, Запорізькій та Миколаївській областях йде невеликий сніг, в Херсонській – хуртовина, а в Дніпропетровській – заметіль.

На перевальних ділянках доріг в Карпатах йде невеликий сніг, в АР Крим на Ангарському перевалі – невеликий сніг, на Грушівському – без опадів. Проїзд забезпечений, повідомляє прес-служба Міністерства транспорту та зв'язку України.

На автодорозі М-05 Київ - Одеса опадів немає, покриття дороги в Одеський області місцями засніжене. Проїзд забезпечений.

Покриття на автодорогах державного значення в більшості областей – мокре, лише в Одеській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Миколаївській, Чернігівській та Івано-Франківській місцями засніжене. В Херсонській області – снігові перемети. Проїзд забезпечений.

Стан покриття автодоріг місцевого значення в більшості областей – місцями засніжений, у Луганській області – місцями ожеледиця. В Херсонській області – снігові перемети. Проїзд забезпечений.

На зимовому утриманні доріг працюють 2221 механізм та 3132 робітники.

Обговорити на форумі