друкувати


В Коломиї зафіксували перевищення службових повноважень посадовцем

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-02 03:57:29
До відділу по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби ДПА в області в листопаді минулого року звернувся мешканець Коломиї із скаргою на дії працівників податкової міліції, які вилучили в нього автомобіль "Фольксваген Гольф".

Як показала службова перевірка посадовці Коломийського відділу податкової міліції перевищили свої службові повноваження оскільки не мали законних підстав на затримання транспортного засобу, його огляд, а тим паче вилучення. Також своїми діями працівники податкової міліції порушили конституційні права власника авто та внесли до офіційного документу неправдиві відомості, повідомляє Відділ по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби ДПА в Івано-Франківській області.

Зібрані відділом по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби матеріалами направлено прокуратурі Івано-Франківської області якою 19 січня цього року, відносно двох працівників податкової міліції, порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого Кримінальним кодексом України, зокрема ч.1 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень) та ч.1 ст.366 (службове підроблення).

Тож за наявності у громадян інформації про вчинення посадовими особами органів державної податкової служби протиправних, корупційних дій можна повідомити про це за телефоном довіри відділу по боротьбі з корупцією (0-342) 77-19-15.

Обговорити на форумі