друкувати


Прикарпаття: У хомяківському клубі тепер тепло

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-02 11:10:49
Днями у жителів с.Хом’яківка Тисменицького району було подвійне свято. У місцевому будинку культури відбулася розколяда, проте особливо приємною звісткою стало те, що у клубі тепер тепло.

За кошти районного, обласного бюджетів, виділені на програму "Теплий заклад культури Прикарпаття", та спонсорські вкладення у концертній залі запущено тепло. Це й дало змогу відновити проведення культурно-мистецьких масових заходів у холодний період. Громада села цієї події очікувала близько 20 років, саме стільки місцевий клуб не опалювався, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Із подвійною радісною подією жителів Хом’яківки привітали: сільський голова Степан Сем’янчук, начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Олександра Стефінко. Свято вдалося на славу. Про це свідчив переповнений концерний зал. Господар та господиня в інсценізованій господі зустрічали гостей. Завітали із колядками, віншуваннями, щедрівками, танцювальними композиціями місцеві аматори сцени. Ними був відтворений увесь новорічно-різдвяний цикл свят: від приходу нового року, до святого вечора та Маланки. Атмосфера хом’яківської розколяди була теплою. Цьому сприяло і тепло у концертній залі, і тепло сердець учасників та гостей свята.

Обговорити на форумі