друкувати


Голова Коломийської РДА провів оперативну нараду

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-01 03:07:48
Про підсумки роботи Коломийської райдержадміністрації за минулий тиждень та план роботи району з 1 по 7 лютого 2010 року йшлося на оперативній нараді з керівниками районних установ, підприємств, організацій, галузевих служб територіальних органів виконавчої влади, працівниками апарату, відділів і управлінь райдержадміністрації.

Розглянуто заходи щодо підготовки до проведення другого туру виборів Президента України, повернення документів за 2009 рік в загальний відділ апарату райдержадміністрації для закриття їх справи.

Заплановано провести виїзні дні прийому громадян (дні райдержадміністрації) у селах Берем'яни, Семаківці, Нижній Вербіж спільно з працівниками служб райдержадміністрації. Дорожній служба слід забезпечити резерв підсипного матеріалу та паливно-мастильних матеріалів з метою забезпечення належного стану доріг 6-7 лютого 2010 року, повідомляє прес-служба Коломийської РДА.

1 лютого у громадській приймальні голова районної державної адміністрації Михайло Вінтоняк провів прийом громадян, у ході якого розглянуто питання щодо поглиблення берегів річки, надання грошової допомоги та земельні питання.

Обговорити на форумі