друкувати


Прикарпаття: Протягом вихідних надійшло 185 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-01 02:59:06
Протягом двох останніх діб у міськрайоргани внутрішніх справ краю надійшло 185 заяв і повідомлень про злочини та події, в тому числі один розбійний напад, 3 пограбування, 24 крадіжки, хуліганство. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 159 злочинів. Задокументовано 2 порушення антинаркоманійного законодавства. У сфері економіки викрито 19 злочинних проявів.

Працівники долинської міліції розкрили розбійний напад на місцеву пенсіонерку. За підозрою у вчиненні цього злочину затримано 33-річного жителя цього ж району. Зловмисник, як наразі відомо, уночі проник до помешкання літньої жінки та із застосуванням погроз і фізичної сили заволодів її грошима. До речі, фігурант порушеної за цим фактом кримінальної справи вже має судимість за заподіяння людині тяжких тілесних ушкоджень.

У Надвірнянському районі міліціонери затримали 27-річного місцевого жителя, підозрюваного у скоєнні пограбування пенсіонера з райцентру. Молодик, як виявилося, скривдив 85-річного чоловіка у його ж оселі, силоміць заволодівши заощадженнями та майном потерпілого. Обставини грабунку з’ясовує слідство.

Вчинення такого ж злочину інкримінується й 42-річному раніше судимому надвірнянцю. Як встановлено, він напередодні напав на перехожу дівчину та відібрав її сумочку з мобільним телефоном і особистими речами.

У Тисменицькому районі затримано двох місцевих жителів, яких обґрунтовано підозрюють у крадіжках проводів з електролінії біля одного з населених пунктів. За попередніми підрахунками, заподіяні 33-річним та 34-річним жителями райцентру збитки становлять понад 3 тисячі гривень. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Тим часом в обласному центрі минулої ночі "за гарячими слідами" працівники патрульної служби затримали двох івано-франківців, підозрюваних у викраденні автомагнітоли та акумуляторної батареї з автомобіля. Обидва затриманих віком 33 та 29 років наразі перебувають під вартою.

Протягом вихідних днів співробітники прикарпатської міліції задокументували 6 випадків браконьєрства, повідомляє CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі