друкувати


До дня святого Валентина: "Музика в теплих тонах"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-01 01:59:43
До дня святого Валентина 9 лютого у Львівській Філармонії відбудеться благодійний концерт "Музика в теплих тонах", котрий презентуватиме ліричну музику для закоханих і тих, хто в пошуку…

Концерт вестиме один із найвідоміших скрипалів України Остап Шутко, гру Камерного оркестру капели "Трембіта" доповнюватимуть пантоміми "Tymoshenko Mime Theatre", а врочистий настрій створить ЛЮБОВ.

Кошти з продажу квитків будуть передані через фонд "Крила надії" на потреби дітей, що проходять лікування у Львівській обласній дитячій спеціалізованій лікарні у відділенні гематології та хірургії.

Виконавці:
Остап Шутко – скрипка
Адріан Боднар – скрипка
Іванна Комаревич – сопрано
Театр пантоміми "Tymoshenko Mime Theatre"
Камерний оркестр капели " Трембіта"
Концертмейстер Адріан Боднар
Художній керівник Микола Кулик

Лунатимуть твори: Астор Пяццола Libertango, Астор Пяццола Meditango, Мендельсон "Весільний марш", Й. Брамс Угорський танець, Р. Штраус Марш – Радецкі, Р. Штраус Віденський вальс, Ніно Рота "Ромео і Джульєтта: Тема кохання", Мішель Лєгран "I will wait for you", Лєрой Андерсон "Піцикато", Н.Гаде "Ревність", А .Хачатурян "Танець з шаблями", К. Дембскі "Country", Лєрой Андерсон "Fiddle-Faddle" , А.Гардель Танго "Аромат жінки" , Дж. Кєрн, "Дим" з мюзікла "Роберта".

Вартість квитків: від 30 до 70 грн.

Квитки продаються у касах Львівської Філармонії: вул.Чайковського,7, тел. (032) 2721042.

Організатори: Мистецьке об’єднання "Дзиґа", капела " Трембіта", Львівська обласна Філармонія

Контакт: (067) 902-74-18 Оксана Брикса – організатор концерту, (067) 208-86-80 Ліпська Наталія Сергіївна - директор фонду "Крила надії"

Акредитація (до 8 лютого): dzygainfo@gmail.com

Довідка: Остап Шутко є одним із найвідоміших українських музикантів нашого часу. Закінчив Львівський Вищий Музичний Інститут ім. Миколи Лисенка, навчався в аспірантурі у всесвінтьо відомого педагога проф. І.Німана в Лондоні та в Національній Музичній Академії ім.П.І,Чайковського в Києві у проф.Б.Которовича.

Лауреатом престижних міжнародних конкурсів у Вільнюсі, Ваймарі, Перемишлі, Барселоні, Києві. Стипендіат президента України, королеви Іспанії, UNESCO. Великий вплив на формування особистості мали зустрічі з такими музикантами як І.Безродний, З.Брон, А.Лисий, С.Сондецкіс, Д.Башкіров, Л.Шпіллер, М.Естрелля, Л.Вітошинський та багато ін.

Створив "Український квартет", працював концертмейстром в міжнародних юнацьких симфонічних оркестрах в Байройті та Лондоні. Після повернення в Україну Остап Шутко деякий час працює в ДКА "Київські солісти", з яким стає володарем Гран-прі на міжнародному конкурсі у Відні.

У 2001 р. Академія Мистецтв України нагородила Остапа Шутка почесним дипломом "За високу професійну майстерність". На даний момент Остап Шутко є одним із найвідоміших українських музикантів як у себе в країні так і закордоном і кожна його поява на сцені - це справжня мистецька подія. Остап Шутко концертує в багатьох країнах світу, зокрема в Іспанії, Італії, Німеччині, Польщі, Швейцарії, Франції, Австрії, Англії та ін., має СД а також записи на Радіо, ТБ, він є членом журі на міжнародних музичних конкурсах.

Іванна Комаревич народилась 5 листопада 1984 р. в м.Кременець, що на Тернопільщині.Від 5 класу музичної школи розпочала заняття по вокалу у Володимира Блажка. Приймала активну участь у концертах, конкурсах, фестивалях, де показувала найкращі результати.

Після закінчення музичної школи закінчили філологічний факультет Кременецького ліцею при ТАНГ. У 2000р. вступила до Рівненського музичного училища на факультет хорове диригування – клас Галини Рябоконь, вокал Оксана Тарасенко. 2004-2009рр. – навчання у Львівській Національній Музичній Академії ім. Миколи Лисенка на кафедрі вокалу. Академічний спів у класі Народного артиста України, професора Володимира Ігнатенка, концертно – камерний спів у класі професора Мирослава Лагойди.


Обговорити на форумі