друкувати


Український ланч у Давосі відбудеться сьогодні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-29 05:24:28
Сьогодні, 29 січня, в Давосі Фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія EastOne проведуть Шостий Український ланч - Quo Vadis, Ukraine? (Куди йдеш, Україно?).

Цього року Український ланч відбувається під час активної фази виборчої кампанії - між першим і другим турами виборів президента України.

Його особливістю стануть виступи кандидатів у президенти, які набрали найбільшу кількість голосів і вийшли у другий тур голосування - Віктора Януковича і Юлії Тимошенко.

Звернення Тимошенко і Януковича до учасників Українського ланчу в Давосі в прямому ефірі покаже телеканал ICTV. Трансляція розпочнеться о 20:00 - під цю подію інформаційна служба телеканалу підготувала спецвипуск передвиборчого проекту Факти. Вибори-2010, в якому в прямому ефірі буде показана і реакція давоської публіки.

За тиждень до проведення другого туру виборів учасники Всесвітнього Економічного Форуму за допомогою телемостів отримають унікальну можливість вести прямий діалог з кандидатами про їхнє бачення майбутнього України, ключових пріоритетів у внутрішній та зовнішній політиці.

Дискусія учасників ланчу з кожним з кандидатів відбудеться у формі телемосту між Україною і Давосом. Модератором дискусії стане Христя Фріленд, керуючий редактор Financial Times US.

Після завершенню телемостів перед учасниками ланч-конференції виступить Сергій Тігіпко, який отримав третій результат за підсумками голосування в першому турі президентських виборів.

У дискусії також візьмуть участь лідер громадської ініціативи Фронт змін Арсеній Яценюк, який посів четверте місце в першому турі президентських виборів, міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт і Президент Польщі Олександр Кваснєвський.

Davos Ukrainian Lunch - найбільший захід, присвячений Україні, який щорічно відбувається в Давосі під час Всесвітнього Економічного Форуму. Дискусії Українського ланчу покликані сформувати думку ділових і політичних кіл світу про ключові тенденції в розвитку сучасної України.

Фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія EastOne проводять Українську ланч-конференцію в Давосі з 2005 року.

Очікується, що цього року понад 300 осіб, серед яких представники ділових кіл, політики, громадські діячі та журналісти візьмуть участь у роботі Шостої Української ланч-конференції.

Як повідомлялося, 27 січня, в Давосі розпочне роботу ювілейний сороковий Всесвітній економічний форум. Він відбудеться під гаслом - Поліпшити стан планети: переосмислити, перепланувати, перебудувати світ, повідомляє Новинар.

Обговорити на форумі