друкувати


Водія вантажівки, що виграв в лотерею $ 31 млн, замурували

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-29 03:26:15
Поліція американського штату Флорида виявила забетоновані останки людини, яка, ймовірно, була володарем багатомільйонного виграшу, повідомляє в п'ятницю телеканал CNN.

Абрахам Шекспір (на фото), який працював водієм вантажівки, в 2006 році виграв 31 млн доларів в лотерею. Через рік він знову виграв, на цей раз судову тяганину зі своїм напарником-водієм, який звинувачував Шекспіра в крадіжці виграшного лотерейного квитка під час спільної роботи з перевезення м'яса. Однак незабаром володар мільйонів зник.

Сім'я Шекспіра в листопаді минулого року заявила в поліцію про зникнення Абрахама, повідомивши, що відомостей про нього не було з квітня.

Шериф округу Полк Греді Джудд, що займався розшуком Шекспіра, спочатку припускав, що він живий і просто ховається від тих, хто просив у нього гроші. Однак отримана в ході розслідування інформація "дозволяла висувати версію про передчасну смерть", що й підтвердилося при виявленні тіла в дірі на глибині п'яти футів (більше 1,5 метра) під нещодавно спорудженим бетонним майданчиком будинку Шекспіра.

"Ясно, що він туди сам не потрапив", - сказав шериф, говорячи про місце, де знайшли тіло Шекспіра. Після результатів експертизи, поліцейські мають намір розслідувати вбивство мільйонера, повідомляє Взгляд.РУ.

Обговорити на форумі