друкувати


В Броварах завершився Чемпіонат України з вільної боротьби

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-29 12:23:09
Вчора в місті Бровари, що на Київщині, завершився Чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків, жінок та молоді, у яких традиційно взяли участь армійські спортсмени.

За словами старшого тренера команди майстрів з єдиноборств Центрального спортивного клубу Збройних Сил України, майстра спорту міжнародного класу майора Андрія Парталяна, армійська команда, яка складалася із представників цього клубу, вдало продемонструвала свою високу майстерність та бійцівський характер, про що свідчать результати, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Так, "срібло" у ваговій категорії до 55 кілограмів здобув солдат строкової служби Сергій Ратушний. У ваговій категорії до 66 кілограмів "срібло" в активі прапорщика Віктора Бєлокопитного. Бронзову медаль у ваговій категорії до 74 кілограмів виборов солдат служби за контрактом Олег Білоцерківський, а "срібло" у ваговій категорії до 84 кілограмів здобув солдат строкової служби Єгор Синіцин. "Золото" виборов у важкій вазі – до 96 кілограмів, працівник ЗС України Павло Олійник. А в суперважкій вазі – до 120 кілограмів, "срібло" здобули борці старший прапорщик Сергій Прядун та солдат служби за контрактом В’ячеслав Музаєв.

Нагороди вищої проби зі складу армійців здобули і жінки. Так, солдат служби за контрактом Ганна Старигіна та її партнерка по команді працівник ЗС України Ірина Нетреба здобули "золото" у різних вагових категоріях.

Обговорити на форумі