друкувати


Львів не віддасть Євро-2012 Дніпропетровську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-28 05:59:01
Мер Львова Андрій Садовий заявив, що інспектори УЄФА задоволені темпами і якістю будівництва стадіону до Євро-2012.

Мер Львова Андрій Садовий стверджує, що Львів не віддасть Євро-2012 Дніпропетровську, повідомляє ТСН.

"У директора турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського були зауваження з приводу фінансування будівництва стадіонів у Львові та Києві. Не знаю як у Києві, але у Львові генеральний підрядчик вже отримав аванс за свої будівельні роботи. У нас все йде згідно з графіком", - сказав Андрій Садовий.

Крім того, мер Львова додав, що 26 січня у Львові відбулася робоча зустріч інспекторів УЄФА, які залишилися задоволені темпами і якістю будівництва стадіону.

В той же час, голова Федерації футболу Дніпропетровської області Андрія Павелко, не виключає ймовірність того, що Дніпропетровськ зможе повернути собі право проведення матчів Євро-2012.

"Вірогідність цього дуже мала, бо вже в наступну неділю у Варшаві відбудеться жеребкування по містах проведення. Але, як мені сказав директор Євро-2012 Мартін Кален, - "Ніколи не говори ніколи". Якщо дуже багато факторів співпадуть, то ймовірність того, що Дніпропетровськ прийматиме матчі Євро-2012, існує. Подібних прецедентів в історії УЄФА ще не було. Після того, як міста були обрані, в УЄФА вже не змінювали свого рішення. Хоча, якщо взяти до уваги готовність міста, то я не бачу в цьому жодної проблеми. Якщо будуть труднощі, Дніпропетровськ зможе замінити будь-яке з міст", - сказав Андрій Павелко.

Нагадаємо, що 27 січня директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський заявив, що у Львова серйозні проблеми з будівництвом стадіону.

Обговорити на форумі